REEDS 70%

VERKOCHT

collegium

Beleef collegium in 360°!

LEEFCOMFORT

Thuis moet u zich goed voelen. Omdat uw woonomgeving daartoe bijdraagt, werden
in Collegium alleen maar kwalitatief hoogstaande materialen gebruikt – voor wat zichtbaar én niet zichtbaar is. Er werd ook rekening gehouden met strenge energienormen.
Ook aan uw dagdagelijkse wooncomfort werd gedacht. Zo is er een praktische ondergrondse afvalcontainer voor huisvuil, die komaf maakt met overvolle stinkende vuilniszakken voor de deur. U merkt het: in Collegium wacht een zorgeloze thuis.

BUITENLEVEN

Uw leven speelt zich natuurlijk niet alleen binnen af. Daarom heeft Collegium ook oog voor de buitenruimtes. De woonvolumes nestelden zich rond een gezellig groen binnenplein. Zo kijkt u uit op een stukje natuur. Op het gelijkvloers wacht een tuintje vol rust en de nieuwbouwvolumes bieden door hun trapsgewijze opbouw plaats aan ruime terrassen, waarop het heerlijk aperitieven of zonnekloppen is.

Ook het Zottegemse stadsleven lonkt: Collegium is via een handige doorsteek verbonden met de Heldenlaan (het startpunt voor heel wat shopplezier) en met het stadscentrum vol terrasjes en restaurants.

gevarieerd aanbod

Het project omvat 68 appartementen en 2 handelsruimtes. Ze zijn verdeeld over 4 gebouwen, waarvan 3 gebouwen verbonden zijn door een prachtig groen binnenplein. Het aanbod is divers: appartementen voor investeerders, één- en tweeslaapkamerappartementen met ruime terrassen voor hippe stadsmussen, drieslaapkamerappartementen voor jonge gezinnen of medioren en high-end penthouses voor de veeleisende levensgenieter. Collegium staat synoniem voor een veelzijdige woonbeleving in het centrum van de stad Zottegem!

doordachte architectuur/ oud-nieuw

Het ontwerp van de gebouwen en het interieur van Collegium is een realisatie van het gerenommeerde architectenbureau Studio Farris. Mooi evenwicht tussen oud en nieuw - robuuste bestaande en maagdelijke witte crepi voor de nieuwe volumes - prachtige groene binnentuin - rustpunt in het centrum - ruimte terrassen - heropleven van het oude college … Alles straalt rust en standing uit.